fbpx
Изберете страница

Подкрепи кампанията

Защото всяко дете заслужава история с бъдеще

Нека сбъднем мечтата на майките на тези деца

Да овладее ключови умения

Независимо че всички сме различни и в това е очарованието на нашето общество, успяваме да се радваме на това разнообразие благодарение на умението си да общуваме. Това е и най-силният копнеж на една майка на дете с проблеми в комуникацията и развитието – детето да се научи да общува така, че да бъде прието.

Да се интегрира в обществото

Това би трябвало да е нашата обща мечта като човеци и като общество. В момента много от децата с проблеми в развитието порастват и остават завинаги зависими от грижите на своите майки. Нашето желание е чрез терапевтичния център, който искаме да изградим, да помогнем на тези деца за тяхната дългосрочна интеграция в обществото.

Дарителска сметка

Сдружение "Седем истории"

Банкова сметка: BG 16BPBI79421023485501 BGN

BIC / SWIFT код: BPBIBGSF

Изпрати SMS с текст DMS SEDEM на 17 777

~

Дари с PayPal

U

Разгледай DMS кампанията тук

Прочети една история за аутизма

Ще ви разкажем история за аутизма в ежедневието… Не за диагнозата и не като специалисти, а като хора, които го преживяват всеки ден заедно с децата и техните родители. Ние знаем колко е трудно да се разказва за странностите на любимото дете, което не се държи като останалите деца. Всички особености в поведението, заради които се променя ежедневието, навиците на цялото семейство, излизането, пазаруването, пътуванията, обичайните срещи с приятели – всичко е различно. 
Вкъщи… Ежедневието вкъщи се съобразява с реакциите на детето. Често се случва те да са странни, неприятни, даже разрушителни. В диапазона на много тихо, избягващо шума дете, до пищене, неутешим плач и тръшкане, самонараняване, семейството се стреми да облекчи признаците на дискомфорт и страдание. Постоянно се търси какво провокира детето да реагира неприятно и как да го предотвратим.

Включи се в кампанията

w

Свържи се с нас

Ще можеш да разбереш как ще се изразходват набраните средства от кампанията.

Купи си билет

Подкрепи инициативата, като си купиш билет за концерт. Очаква те специална изненада!

Следи за новостите

В процеса ще гарантираме пълна прозрачност за събраните и изразходени средства.

Свържи се с нас

Задай въпрос или отправи предложение от формата долу

бул. Васил Левски №94А, София 1000

DMS кампания на Седем истории