fbpx
Изберете страница

Подкрепи кампанията

Защото всяко дете заслужава история с бъдеще

Нека сбъднем мечтата на майките на тези деца

Да овладее ключови умения

Независимо че всички сме различни и в това е очарованието на нашето общество, успяваме да се радваме на това разнообразие благодарение на умението си да общуваме. Това е и най-силният копнеж на една майка на дете с проблеми в комуникацията и развитието – детето да се научи да общува така, че да бъде прието.

Да се интегрира в обществото

Това би трябвало да е нашата обща мечта като човеци и като общество. В момента много от децата с проблеми в развитието порастват и остават завинаги зависими от грижите на своите майки. Нашето желание е чрез терапевтичния център, който искаме да изградим, да помогнем на тези деца за тяхната дългосрочна интеграция в обществото.

Дарителска сметка

Сдружение "Седем истории"

Банкова сметка: BG 16BPBI79421023485501 BGN

BIC / SWIFT код: BPBIBGSF

Изпрати SMS с текст DMS SEDEM на 17 777

~

Дари с PayPal

Дари с дебитна / кредитна карта

Прочети една история за аутизма

Ще ви разкажем история за аутизма в ежедневието…

Не за диагнозата и не като специалисти, а като хора, които го преживяват всеки ден заедно с децата и техните родители. Ние знаем колко е трудно да се разказва за странностите на любимото дете, което не се държи като останалите деца. Всички особености в поведението, заради които се променя ежедневието, навиците на цялото семейство, излизането, пазаруването, пътуванията, обичайните срещи с приятели – всичко е различно. 

Вкъщи…

Ежедневието вкъщи се съобразява с реакциите на детето. Често се случва те да са странни, неприятни, даже разрушителни. В диапазона на много тихо, избягващо шума дете, до пищене, неутешим плач и тръшкане, самонараняване, семейството се стреми да облекчи признаците на дискомфорт и страдание. Постоянно се търси какво провокира детето да реагира неприятно и как да го предотвратим.

Корпоративно партньорство

Поръчай календар за 2022 г.

Средствата от закупените календари ще ни доближат до целта да съберем необходимите ресурси и да изградим център за деца с увреждания за качествена терапия.

 

  • Цветен календар с вдъхновяващи кадри на деца
  • Двустранен печат, 6 листа със спирала
  • С любезната подкрепа на „Клет България ООД“
  • Дизайн Стояна Дионисиева

Цена на доставка от 7 лв. спрямо големината на пакета.

Срок: 1 работен ден след потвърждение по имейл или телефон

Календар за 2022 на сдружение Седем истории

Свържи се с нас

Задай въпрос или отправи предложение от формата долу

6 + 1 =

бул. Васил Левски №94А, София 1000

DMS кампания на Седем истории