fbpx
Изберете страница

За сдружение „7 истории“

Всяко дете заслужава история с бъдеще

Благотворителна инициатива

#ВсякоДетеЗаслужава

Детето – това е мечтата, най-силната обич, най-силната болка, бъдещето. Съдбата на всяко семейство се променя с появата на децата и пулсира в синхрон с тяхното щастие и нужди. Понякога се случва тази съдба да е трудна…

Ние познаваме историите на тези семейства, ние познаваме тези деца. 

Ние познаваме тревогата, тъгата и сълзите в очите на майките и бащите на децата с трудно проговаряне, аутистичен спектър, неврологични заболявания, генетични синдроми и други проблеми в развитието. Ние познаваме тяхното ежедневие. Те са в постоянна нужда от специални грижи и подкрепа. 

Техните истории заслужават по-добро бъдеще!

Можем и трябва да направим повече! 

Необходимо е да има повече квалифицирани и опитни специалисти, повече съвременно оборудване, повече практики, терапевтични центрове и подкрепяща среда. Нужна е повече съпричастност! 

Нашите ценности

Ние вярваме в интуицията и силата на всеки родител да се грижи по най-добрия начин за детето си. Ние вярваме в ресурсите на всяко дете, които трябва да получат шанс за развитие.

Родителите и децата заслужават етично отношение и подкрепа, информация, свободен избор и достъп до квалифицирана помощ, когато се нуждаят от нея.

Нашата мисия

Да организираме благотворителна кампания за набиране на средства за изграждане и оборудване на терапевтичен център за деца с проблеми в развитието и комуникацията.

Нашата визия

Да поддържаме висок стандарт и качество в консултиране, диагностика и терапия на комуникативните нарушения на развитието. 

Кампанията

Подкрепа от най-големите

Български и световно известни спортисти споделят част от своята звездна история и спомени. Те участват в тази кампания и даряват свои екипи с уникални автографи, за да станат част от Вашата и Нашата история.

 

Благотворителен концерт

По време на специално организиран концерт с участието на известни български изпълнители и артисти, всеки от вас ще има шанса да спечели частица от спомените на любимия си отбор или спортист.

Кои сме ние

Ние сме професионалисти с изградени качества и ценности, които формират моралните ни убеждения. Вярваме, че можем да създадем повече възможности за подкрепа и грижа на семействата с деца с проблеми в развитието.

„Детски истории“ – Обединена терапевтична практика

Терапевтичната практика е екип от логопеди, психолози, ерготерапевти, специални педагози, монтесори терапевт, сензорен терапевт. Повече от десет години Практиката обединява уменията на специалисти, стажанти, студенти и доброволци в концепцията за интегрирано терапевтично въздействие. През този период се натрупаха опит, допълнителни квалификации и професионална компетентност, приложиха се доказани в света модели за работа с деца в сферата на аутистичен спектър, сензорна преработка и емоционална и поведенческа регулация.

Свържи се с нас

Задай въпрос или изпрати съобщение в долния формуляр

15 + 10 =

бул. Васил Левски №94А, София 1000

DMS кампания на Седем истории